[grid_11]

KPN ÉÉN

ACTIE: 50% Korting op monteurskosten >klik hier<

Ondernemers zien hun bedrijven geconfronteerd met toenemende verwachtingen en mogelijkheden van technologie welke invloed hebben op hun klanten, medewerkers, leveranciers en partners. Bereikbaarheid, gemengd privé en zakelijk gebruik van smartphones, tablets en laptops, en ook de ontwikkeling van Cloudopslag bieden mogelijkheden, maar kunnen voor MKB-bedrijven ook de complexiteit van het ondernemen vergroten.

KPN ÉÉN biedt daarom MKB-bedrijven de mogelijkheid om de verantwoordelijkheid voor zijn totale communicatie- en ICT systemen bij KPN onder te brengen. Het betreft een geïntegreerde oplossing voor vaste en mobiele telefonie en ICT, die hiermee inzicht, overzicht en eenvoud biedt aan ondernemers. Met KPN ÉÉN krijgt de ondernemer dan ook onder meer één aanspreekpunt, één contract, één helpdesk, één factuur en één online beheerportal. ComputerHulp Amsterdam is dit aanspreekpunt en levert, ondersteunt en factureert KPN ÉÉN. Meer informatie? Klik hier.
[/grid_11]
[grid_5]

KPN EEN
Onbeperkt bellen
Met KPN ÉÉN belt u vanaf uw vaste en/of mobiele telefoon – afhankelijk van het gekozen gebruikersprofiel – onbeperkt naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland.

Geen investering
U hoeft niet te investeren in een nieuwe telefooncentrale op locatie als u overstapt naar KPN ÉÉN. De meeste telefooncentralefunctionaliteiten worden direct vanuit het betrouwbare netwerk van KPN aangeboden.

Meer eenvoud
Met KPN ÉÉN hebt u het gemak van één contract, één factuur, één aanspreekpunt, één helpdesk en een volledig geïntegreerde hosted oplossing voor vast & mobiel internet en vaste & mobiele telefonie.
[/grid_5]
[clear]